MediamarktItt a Szilánkokból olvasható egy részlet, de ha valaki jobban szeretné papíron a kezében tartani, akkor le is töltheti PDF formátumban a nyomtatáshoz.

Ebből az ingyenes részletből megtudhatjuk, hogy a Félreértés miért tudott a mai világban vezető szerepre törni, és hogyan alakulnak ki a vicces történetek. Kiderül, miért végződhet halálos balesettel a túlzott gondolkodás, milyen indíttatásból eszik meg valaki egy ballagási virágot, hogyan lesz az elrontott hibából jó megoldás, hogyan függ össze az intelligenciával a McDonald's-ban étkezés, és miként lehet legyőzni a saját fegyverükkel a lerázhatatlan embereket?

Amennyiben a részlet elolvasása után Ön olthatatlan vágyat érez az igazi könyv beszerzésére, akkor rögtön meg is rendelheti ide kattintva: Bookline vagy Underground Kiadó

 

 

 

Még nincs meg? Itt rendelje!

Kapható a Bookline-on!

Kapható az Underground Kiadónál!

Egy történet a könyvből

Első szó

Egyik ismerős meséli:

– A lányom mindig is őszinte ember volt. Kiskorában sokat énekeltem neki, de – mi tagadás – már akkor sem volt túl jó hangom. Azért minden lefektetéskor próbáltam szépen dúdolni neki, gondoltam, úgysem az énekesi adottságaim számítanak. Nagyon vártuk, mikor fog először megszólalni. Egy ilyen lefektetéskor megtörtént a csoda: végre megszólalt!

Félig gügyögve csak ennyit mondott: „Ne énekelj!”

TOVÁBBI RÉSZLETEK A KÖNYVBŐL

Facebook